fbpx

Te invit să vizitezi și site-ul dedicat activităților special concepute pentru copii:

Learn2b - Învăț să devin

Learn2b - Învăț să devin - programe educaţionale nonformale de dezvoltare personală a copilului. Educaţie de tip nonformal unde creativitatea este stimulată şi încurajată iar copiii iubeasc să înveţe. Şi alături de ei, noi – părinţii, bunicii, educatorii, cadrele didactice.  Un mediu sigur, cald şi afectiv în care accentul cade pe interacţiunea dintre copii, pe de o parte şi pe interacţiunea trainer – adult –copii, pe de altă parte

Declinarea Răspunderii

Dacă dumneavoastră sau orice altă persoană aveți sau credeți că aveți o problemă medicală, ar trebui să vă consultați cu furnizorul dumneavoastră de asistență medicală sau să solicitați imediat alt tratament medical profesionist.

Nu ignora niciodată sfaturile medicale profesionale sau nu întârziați să îl căutați din cauza a ceva ce ați citit pe acest site web sau în orice materiale asociate.

Acest site oferă materiale, sfaturi, informații generale și discuții despre sănătate și subiecte conexe și trebuie văzute ca simple informații și nu ca analize sau sfaturi medicale.

Informațiile și alte conținuturi furnizate pe acest site sau în orice materiale asociate, nu sunt destinate și nu trebuie interpretate ca un sfat medical sau psiho-terapeutic și nici nu reprezintă un substitut pentru expertiză sau tratamentul medical profesional. 

Dacă dumneavoastră, copilul dvs sau orice altă persoană aveți o problemă medicală, ar trebui să vă consultați cu medicul dvs sau să solicitați un tratament medical profesionist.

Nu ignora niciodată sfaturile medicale profesionale sau nu întârziați să îl căutați din cauza a ceva ce ați citit sau ați văzut pe acest site sau în orice materiale asociate. Dacă credeți că ați putea avea o urgență medicală, sunați imediat medicul dvs sau serviciile de urgență. 

Opiniile, sfaturile și ideile exprimate pe acest canalele asociate acestui site sau pe site-ul web nu au nicio legătură cu cele ale vreunei instituții academice, spitalicești, medicale sau alte instituții;mai mult,  ele NU înlocuiesc consultul medical de specialitate   

Răspunsurile oferite sunt doar de natură educațională și informativă și nu pot fi considerate, în nicio situație, ca fiind echivalentele unor sfaturi profesioniste, consultații sau analize medicale de specialitate.

Acest document este completat de ALTE DOCUMENTE IMPORTANTE:

Protectia Datelor Personale

Termeni si Conditii

Informații Importante Privind Utilizarea Site-uluiPolitica de Cookies

Declinarea Răspunderii

Politica de Cookies

 

 

Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele noutăți 

>