fbpx

Coaching 1-2-1

@ Laura Andrunachi

Coaching-ul 1-2-1 este cea mai puternică unealtă a acestui secol prin care vă puteți  schimba total sau vă puteți "deplasa" din locul în care vă aflați în prezent ..către locul în care vă doriți sau ați dori să fiți. 

În general, ne este suficient de ușor să recunoaștem ce anume am vrea să schimbăm și poate chiar să știm ce anume ne dorim, dar ne blocăm, cel mai adesea atunci când vine vorba despre..cum , în ce mod să facem asta.

CE FAC EU DIFERIT?!

Nu avem cum să știm..ceea ce NU ȘTIM!

E important de reținut:  acel "lucru" pe care ți-l dorești, acea persoană care vrei să fii... sau să devii este un REZULTAT.

Fiecare rezultat are un PROCES.

Ai nevoie să urmezi procesul corect pentru a obține rezultatul corect. Dacă îți dorești un rezultat pe care nu îl ai în prezent, atunci este clar că nu știi sau nu ești conștientă de modul în care îl poți obține. 

Acesta este motivul pentru care există oameni care ne pot ajuta. 


PASUL UNU

Clarificăm rezultatul pe care vrei să îl obții

PASUL 2

Clarificam etapele procesului

PASUL TREI

Restructurarea gândurilor/

Reframing cognitiv 

PROCESUL de

Coaching 1-2-1

Din punctul TĂU "A" în PUNCTUL TĂU "B"

Locul în care te afli acum, este unic pentru tine. De asemenea, locul în care încerci să ajungi, este, de asemenea, unic pentru tine, așa că "procesul" tău pentru a trece de la unul la celălalt, va trebui să fie, de asemenea, unic pentru tine. Acesta este motivul pentru care Coachingul 1-2-1 este atât de puternic atunci când vine vorba de transformare, este atât de eficient în a ajuta oamenii să ajungă din punctul LOR "A", în punctul LOR "B".

SETUL TĂU unic de credințe

Fiecare persoană are propriul set unic de credințe, valori, experiențe, percepții și Blind Spots (puncte oarbe perceptive) - care pot sta la baza atât ....a obstacolelor, cât și a ...obiectivelor sale. Acesta este motivul pentru care putem citi tot felul de cărți, putem urma tot felul de cursuri și putem încerca tot felul de tehnici, dar care nu funcționează.  Acesta este motivul pentru care chiar și cei mai buni - au nevoie de ajutor - pentru că fiecare rezultat are un proces.

Coaching transformațional pentru tine

Rezultatul pe care TU ți-l dorești, are nevoie să treacă printr-un  proces. Coaching-ul transformațional îți permite să îți dai seama de acest proces, de calea pe care o ai de străbătut -  iar apoi te susține și te responsabilizează - la fiecare pas. Nu uita: transformarea ta este unică  - și acest proces este personalizat în mod unic pentru fiecare.

ședințele de coaching pot avea loc față-în-față/on-line

CUM FACEM ASTA, ÎMPREUNĂ?

1. Clarificăm rezultatul pe care vrei să îl obții

Dacă putem vedea exact încotro ne îndreptăm, este mult mai ușor să găsim calea.

Este posibil să știi deja exact ceea ce îți dorești, ce anume trebuie să schimbi și cine este această versiune optimă, ideală  a ta. Sau, poate că nu știi, poate că nu ai nici cea mai mică idee. 

Oricum ar fi, prima noastră ședință oficială împreună va fi de două ori mai lungă decât de obicei - pentru a putea explora în profunzime ce anume ne propunem să obținem. Vom crea, de asemenea, o imagine exactă a momentului  în care ne aflăm acum, permițându-ne să vedem adevăratul decalaj dintre locul în care te afli acum și cel în care îți dorești să fii. 

Această parte este crucială, dacă nu știm încotro ne îndreptăm, cum ne așteptăm să găsim drumul?

2. Clarificam etapele procesului 

Cu cât călătoria este mai ușoară și mai lină, cu atât va fi mai plăcută. Gata cu încercările și erorile. 

Doar claritate, obiectivitate și consecvență cu un proces simplu, dar eficient, personalizat special pentru tine. 

Următorul pas este să trasezi acest lucru. La început, acest lucru poate părea o sarcină copleșitoare, uriașă - dar nu este. 

Iată de ce:

Rezultatele pe care le obținem în viață sunt determinate de acțiunile noastre. Acțiunile noastre sunt determinate de modul în care ne simțim. Felul în care ne simțim este determinat de gândurile noastre.

Dacă ne lămurim cu privire la  rezultatul pe care vrei să îl obții -  și la felul în care îți trăiești acum viața (vezi pasul 1)... Apoi ne putem da seama ce acțiune ar putea determina acel tip de viață (rezultatul)...

Dacă ne putem lămuri cu privire la acțiune, atunci ne putem da seama ce fel de emoții permit acel tip de acțiune...

Dacă putem clarifica emoția, atunci ne putem da seama ce fel de gândire creează acele emoții...

Și dacă putem clarifica modul de gândire, atunci putem ajunge la cea mai bună versiune a ta...

❤️Pentru că dacă te facem să gândești ca cea mai bună versiune a ta...atunci te vei simți ca cea mai bună versiune a ta...❤️Dacă te simți ca cea mai bună versiune a ta, vei acționa că cea mai bună versiune a ta...❤️și dacă acționezi că cea mai bună versiune a ta, atunci vei obține rezultatele pentru A FI cea mai bună versiune a ta...

Gândul stă la baza tuturor lucrurilor. 

Dacă vei gândi precum cea mai bună versiune a ta (la care încă lucrăm! 😋) , vei simți în mod natural ce ai de făcut; mai mult - vei face în mod natural ceea ce ai nevoie..

Acesta este procesul tău.

Acum trebuie doar să te facem să gândești ca cea mai bună versiune a ta (iar pentru asta..ai nevoie de mine! 😋)

3. Restructurarea gândurilor/Reframing cognitiv 

Cea mai mare parte din timpul nostru este petrecut reantrenând creierul să gândească în modul în care dorim să gândească, învățând în același timp să alegem cum ne simțim și să luăm măsurile necesare pentru a obține rezultatul dorit.

Este important să înțelegi că situația în care te afli în prezent (modul în care gândești, simți și cum te comporți) este REZULTATUL procesului tău anterior.

Ți-ai antrenat creierul să observe anumite lucruri, să gândească în anumite moduri, să simtă în anumite moduri și să se comporte în anumite moduri.

Îl putem reantrena! ❤️ 

PLAN COMPLET 21 de ședințe


** 9 000 ron ** 
PLAN PARTIAL 10 de ședințe


** 5 000 ron ** 
coaching personalizat, ședințe individuale, față-în-față/on-line (90 min/ședința) 

Prețul pachetului este unul de tip ABONAMENT. Neparticiparea la întâlnirile programate NU exonerează plata și nici nu dă dreptul unei reprogramari sau recuperări ulterioare.

Dacă ești dispusă să depui un efort, îți poți "re-calibra" creierul pentru a permite obținerea rezultatului pe care îl dorești.

❤️ Îl putem învăța să observe lucrurile pozitive în detrimentul celor negative.

❤️ Îl putem învăța să se gândească la lucruri bune despre noi înșine, la lucrurile bune pe care le-am făcut și la felul în care arătăm.

❤️ Îl putem învăța să perceapă ceea ce îl face să se simtă bine, în loc să se alimenteze cu anxietate, stres și îngrijorare.

❤️ Îl putem învăța să rămână motivat.

❤️ Îi putem arăta cum să se simtă mai mult ..așa cum dorești să te simți (de exemplu, încrezătoare, calmă, fericită)

❤️ Îi putem arăta cum să aleagă modul în care dorim să ne simțim și să răspundem la situații.

Și odată ce ai depus  acest efort vei descoperi că ai devenit - altcineva - acea "altcineva" care îți doreai să devii.

Acesta va fi modul tău natural de a fi.

Nu forțat, nu auto-sabotat în mod constant, ci pur și simplu "a fi"

PREȚ

21 ȘEDINȚE

Ron

 9000

durata unei ședințe = 90 min

preț / ședința = 429 ron


10 ȘEDINȚE

Ron

5000

durata unei ședințe = 90 min

preț / ședința = 500 ron


Prețul pachetului este unul de tip ABONAMENT. Neparticiparea la întâlnirile programate NU exonerează plata și nici nu dă dreptul unei reprogramari sau recuperări ulterioare.

PROGRAMĂRI ȘEDINȚE 1-2-1


Săptămână de săptămână, vom folosi o gamă largă de tehnici de  life-coaching și coaching transformațional și tehnici de self help - mindfulness, meditații, exerciții, metode de consiliere și dezvoltare personală pentru a-ți  alinia modul în care gândeșți cu viața de zi cu zi a versiunii tale ideale.

Vom lucra în mod constant la capacitatea ta de a alege modul în care vrei să te simți; iar eu te voi face responsabilă de acțiunile pe care am planificat să le întreprindem. 

Cu sesiuni săptămânale, responsabilizare, teme pentru acasă, acces la propriul nostru grup cu resurse și traininguri personalizate - vei avea tot ce ai nevoie pentru a trece prin acest proces și a deveni cea mai bună versiune a ta.

Pe măsură ce parcurgem fiecare pas, vom găsi zonele sensibile pe care să ne concentrăm. Acestea vor fi obstacolele tale unice, cele care te împiedică să gândești/simți/te comporți așa cum îți doreșți. 


De exemplu:

❤️ Acest lucru ar putea însemna schimbarea modului în care gândești și simți despre tine însuți pentru a te pune pe primul loc fără să te simți vinovată și pentru a nu te mai compara cu alții.

❤️ Acest lucru ar putea însemna schimbarea modului în care vezi provocările vieții, eliminarea limitărilor percepute sau gestionarea gândurilor stresante, astfel încât să te poți lăsă purta de val și să te bucuri efectiv de viață.

❤️ Acest lucru ar putea însemna înlocuirea obiceiurilor nefolositoare cu altele noi și utile, explorarea rolului nutriției și al exercițiilor fizice sau crearea unor rutine matinale care să permită stilului tău de viață să te bucure și să te împlinească. 


Totul depinde de cine vrei să fii și dacă ești pregătita să devii în sfârșit. 

Dacă ești gata să pășești pe calea aceasta  în alinierea cu persoana care ți-ai dorit întotdeauna să fii și cu viața pe care ți-ai dorit-o întotdeauna să o ai, atunci ..abia aștept să te cunosc!

Te aștept cu noutăți!


Scanează CODUL QR  și HAI să vorbim! 

TE AȘTEPT PE GRUPUL NOSTRU FACEBOOK

❤️ EXCLUSIV PENTRU FEMEI ❤️


>