fbpx

Reglarea Emoțiilor la Copii

Webinar Practic cu Soluții Imediate pentru Implementare

Cum să ajuți copiii (1-10 ani) care au comportamente provocatoare

Dacă lucrezi cu copii, adolescenți sau familii în calitate de terapeut, psiholog, consilier, coach, profesor sau practician, acest webinar este pentru tine.

Acest webinar este recomandat și părinților, bunicilor, îngrijitorilor și babysitter-ilor 

Psihologie
Resurse
Strategii
EducațiE
Dezvoltare

vei învăța despre:

 • Etapele dezvoltării creierului și impactul acestora asupra reglării emoțiilor.
 • Identificarea barierelor comune în reglarea emoțiilor eficiente.
 • Explorarea a 7 principii cheie pentru încurajarea reglării emoțiilor.
 • Descoperirea mai multor strategii și instrumente practice pentru cultivarea calmului la copii.

Te rugăm să reții: Pentru acest webinar se eliberează Certificat de Participare doar la cerere - te rog să ne transmiti un email dacă ai nevoie de un Certificat de Participare (Hello@LauraAndrunachi.ro sau Office@Learn2b.ro)


Acest curs este potrivit pentru tine dacă:

 • Ești epuizat/ă de luptele constante și de gestionarea crizelor frecvente, de furie
 • Ai încercat să mituiești, sa ridici tonul, ai cedat.. dar nimic nu funcționează
 • Ești pregătit/ă pentru o abordare nouă, mai simplă și mai conștientă pentru gestionarea crizelor de furie, atât în familie cât și în clasă, în mediul educațional.

Dacă ești gata să schimbi modul în care se manifesta "crizele"   în casa ta sau în sala de clasă, atunci Setul de Instrumente pentru reglarea emoțiilor la copii și cele trei pași simpli sunt aici pentru a te ajuta!


Cum te poate ajuta acest webinar?

Acest webinar nu este doar despre a-ți spune ce să faci, în stilul Super-Power, plin de strategii care pot sau nu să funcționeze - pe termen scurt sau lung. Știm din experiență că strategiile, oricât de bune ar fi, nu sunt de ajuns, dacă sunt folosite de unele singure.

De aceea, acest webinar este bazat pe dovezi științifice solide și pe multe cercetări în dezvoltarea copilului, psihologie și neuroștiință. Totul este prezentat într-un mod clar, ușor de urmărit, cu multe exemple practice.

Știm că aceste instrumente funcționează pentru că le-am folosit cu sute de părinți, profesori și alți profesioniști de-a lungul anilor, și aceștia ne-au spus în repetate rânduri despre schimbările pozitive pe care le-au observat.

Preț

Aceasta este suma totală pentru acest webinar, cu o durată de aproximativ 2 ore.

Acest webinar valorează 200 RON.  Totuși, prețul este la alegerea dvs. 

Apreciem orice sumă doriți să contribuiți și suntem recunoscători pentru sprijinul acordat.

Indiferent de suma pe care o plătiți, veți primi aceeași calitate și același nivel de know how ca toți ceilalți. 
Plătiți în plus pentru a oferi mai mult instructorilor, trainerilor și mentorilor noștri și pentru a ajuta la crearea de noi cursuri, traininguri, webinarii de calitate
Dacă doriți o diplomă de participare, vă rugăm să ne transmiteți un email în acest sens. Va dura aproximativ o săptămână
până vă vom transmite, individual pe email, diploma de participare. 
Vă rugăm să rețineți că  participarea la acest webinar nu oferă credite sau calificări profesionale! 
Diploma este în format electronic ( pdf) - nu se va transmite nimic în format fizic!

Acesta este un webinar cu ACCES INSTANT  - informațiile și cunoștințele sunt transmise instantaneu, în timp real, astfel că rambursarea sumelor achitate nu este posibilă.

Concret, veți  învăța:

 • Care este fundamentul schimbării comportamentale.
 • Care este cauza principală a comportamentului provocator, care nu este întotdeauna ceea ce pare.
 • Trei dintre cele mai bune și importante obiective în corectarea comportamentelor provocatoare.
 • Cum ne poate ajuta știința creierului să inversăm comportamentele provocatoare.
 • Cum să reglați comportamentul întregii clase sau al unui copil, individual.
 • O strategie pas cu pas de gestionare a comportamentului pe care să o aplicați când comportamentul unui copil a escaladat.
 • Sfaturi pentru a sprijini autoreglarea copiilor.
 • Ca sa faceți/spuneți exact, atunci când ajutați un copil, prin exemple concrete.


Acest webinar include exact ceea ce v-a lipsit: sfaturi simple și practice pentru a ajuta copiii și întreaga clasă să-și regleze comportamentul, toate bazate pe neuroștiință.

Despre Laura Andrunachi

Salutare! Sunt Laura Andrunachi și de peste 22 de ani lucrez alături de copii, părinți și profesioniști din domeniul educației, sănătății mentale și dezvoltării personale.

Îmi iubesc munca și sunt într-o continuă căutare, descoperire, auto-evaluare și re-inventare profesională. Am început ca jurist, apoi am devenit psiholog clinician și m-am specializat în diverse tipuri de formări psihoterapeutice - psihoterapia pozitivă, psihoterapia sistemică pentru cuplu, familie și copil, și am aprofundat tehnici de comunicare și influență psihosocială în cadrul unui masterat. Sunt și formator de formatori și trainer într-o abordare nouă - învățare activă și experiențială. Am urmat una dintre cele mai valoroase școli de coaching din lume - Noble Manhattan.

Sunt mândră să fiu fondatoarea primului program de dezvoltare personală a copiilor în România: “Learn2b” – “Învăț să devin..." (www.learn2b.ro). Implementat începând din 2002 în instituții de învățământ de stat și private, Learn2b este un program extracurricular educațional non-formal dedicat dezvoltării personale a copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 16 ani. Acesta îmbină pedagogia formală cu idei pedagogice alternative, concepte psihologice moderne și metode psihoterapeutice, promovând o dezvoltare holistică a copilului. Scopul nostru este să acoperim o paletă mult mai largă a intelectului uman, incluzând nu doar competențele academice, ci și capacitățile, deprinderile și atitudinile legate de dezvoltarea socio-emoțională, cognitivă și psiho-motrică.

În cifre, Learn2b înseamnă:

 • Peste 20,000 de copii implicați în programele noastre de dezvoltare personală
 • 500 de cursuri, workshopuri și traininguri susținute pentru cadre didactice
 • 6,500 de ore de workshopuri, ateliere și lecții interactive pentru părinți și copii
 • 180 de parteneriate cu instituții de învățământ

Lucrez în continuare alături de grupe de copii în sesiuni individuale și de grup, dezvoltând și implementând programe educaționale, workshopuri și webinarii pentru cadre didactice și alte categorii profesionale.

Am avut privilegiul să mă formeze personal Dr. Shefali Tsabary în parenting conștient și să mă formez alături de Gabor Mate și Sat Dharam Kaur în Compassionate Inquiry, pentru a ajuta în procesul de vindecare a traumelor la copii și adolescenți și în dinamica familială. De asemenea, urmez o formare de lungă durată în psihoterapie transgenerațională pentru a aborda holistic dinamica familială și dezvoltarea sistemică integrală a copiilor și adolescenților.

Sunt o persoană dedicată care mobilizează și asistă ceilalți în atingerea obiectivelor lor în viață, atât în plan profesional cât și personal. Am avut ocazia să particip la numeroase apariții TV pe posturile naționale și să fiu invitată în podcasturi pentru a discuta despre educație, disciplină, creșterea și dezvoltarea copiilor și adolescenților.

Pentru o schimbare autentică și semnificativă în educația și dezvoltarea copiilor și tinerilor, te invit să explorezi împreună cu mine cum putem colabora pentru a construi un viitor mai luminos și mai echilibrat.

Clienți mulțumiți

Ana Maria Popescu

Webinarul despre reglarea emoțiilor în lucrul cu copiii și adolescenții a fost o experiență de învățare profundă și inspirațională pentru mine. Fiind psiholog într-un centru de consiliere pentru tineri, am căutat mereu modalități noi de a îmbunătăți comunicarea și de a ajuta tinerii să-și gestioneze emoțiile într-un mod sănătos. Acest webinar nu doar că mi-a oferit strategii și tehnici concrete, dar m-a încurajat și motivat să explorez noi modalități de a lucra cu clienții mei. Recomand cu căldură acest webinar tuturor colegilor mei din domeniul psiho-terapeutic.

Elena Vasilescu

În calitate de mamă a doi copii mici, am găsit acest webinar despre reglarea emoțiilor extrem de benefic. Am învățat cum să recunosc și să răspund eficient la emoțiile copiilor mei, ceea ce mi-a îmbunătățit semnificativ relația cu ei. Prezentarea a fost clară și accesibilă, iar exemplele practice au fost foarte relevante pentru viața de zi cu zi. Recomand acest webinar tuturor părinților care doresc să sprijine sănătatea emoțională a copiilor lor într-un mod empatic și constructiv.

Andrei Ionescu

Ca psiholog cu o experiență semnificativă în consiliere familială și terapie pentru adolescenți, am fost impresionat de profunzimea și relevanța acestui webinar. Am apreciat în mod deosebit abordarea practică și focusul pe tehnici concrete pentru gestionarea emoțiilor în cadrul familiei și al relațiilor parentale. Am avut ocazia să învăț nu doar despre teoria din spatele reglării emoțiilor, dar și cum să aplic aceste concepte în situații reale. Recomand acest webinar tuturor colegilor mei psihologi și terapeuți care doresc să își îmbunătățească abilitățile în lucrul cu familiile și adolescenții.

Bonus

Am detaliat trei obiective pe care fiecare părinte/profesionist trebuie să le cunoască atunci când corectează comportamentele provocatoare și veți învăța strategia cea mai neglijată, atunci când ajutați copiii să învețe să se autoregleze.

>