fbpx

Curs on-line de reducere a stresului și a anxietății pentru adolescenți

40 de întâlniri ( 1 întâlnire/săptămână = 4 întâlniri/lună)

Vârstă minim 12 ani

E-booK GRATUIT

Codul de conectare dintre părinți și adolescenți?

Acces gratuit la Codul de conectare părinți-adolescenți.

* 6 abordări bazate pe dovezi pentru a construi o conexiune cu adolescentul/a tău 


Te-ai gândit vreodată la faptul că adolescentul/a tău poate înfrunta incredibil de mulți factori de stress fără să realizeze acest lucru?

Hai să îți dau câțiva factori de stress "obișnuiți", de zi-cu-zi pentru adolescentul/a tău 

 • Intimidarea pe rețelele de socializare
 • Bullying
 • Managementul greutății corporale/obezitate
 • Sărbătorile și vacanțele, ieșirile cu colegii
 • Întoarcerea la școală
 • Școala/notele/performanța academică
 • Performanță sportivă
 • Relațiile cu prietenii și părinții
 • Divorț/dezorganizare familială/ familie nouă
 • Despărțiri romantice
 • Presiunea colegilor/acceptare
 • Mutarea/școală nouă
 • Stimă de sine scăzută

Eu -o/ îl aștept și pe adolescență/ul tău la curs!

Mai ieftin și mai OK decât la terapie/consiliere


Pentru mai puțin decât costul unei singure ședințe cu un terapeut/consilier PROGRAMUL On-Line pentru adolescenți oferă 40 de ședințe ședințe de educație, învățare, suport și SELF HELP cu activități bazate pe dezvoltarea de abilități pentru adolescenții care caută ajutor în gestionarea stresului, anxietății și atât de multor alte situații indezirabile din viața lor - de început de drum.

Pornind de la problemele comune, obișnuite de dezvoltare personală până la stimă de sine scăzută, la vulnerabilități, la sentimente de ineficientă personală - după ce va urma acest curs, CREDE-MĂ  adolescentului tău îi va fi greu să continue să se simtă prost în legătură cu el însuși. 

Nimeni nu ar trebui să treacă singur prin adolescență! Să te dezvolți ca adolescent înseamnă să-ți înveți și să-ți exersezi instrumentele necesare pentru a reuși în viață. Acest curs este o TRUSA DE URGENȚA personală - pentru copilul tău.

Unelte pentru tot restul vieții

Adolescentul tău va face rost, prin intermediul acestui curs de instrumentele puternice și relevante pe care le va putea folosi tot restul vieții, în orice circumstanțe.

Într-o lume ideală, adulții, școala, societatea ar trebui să ofere modalități și unelte clare prin care adolescenții să își poată ridică  conștiința de sine, să își îmbunătățească perspectiva asupra lor și a propriilor vieți și să fie mai încrezători și mai eficienți în gestionarea tipurilor de stress pe care le cunoaștem prea bine.

Adolescența este o etapă confuză și tulburătoare a vieții, deoarece ...copiii noștri se străduiesc să își dea seama cine sunt, care este locul lor în lume și cum ar trebui să se raporteze la ceilalți. Adesea, adolescenții se concentrează intens asupra modului în care cred că  îi percep ceilalți oameni - în special colegii lor - și deseori greșesc în evaluările lor. 

Tu, ca părinte îl/o poți ajută..fie îl/o lași să orbecăie în această lume, fără coordonate, fie ești alturi de el/ea.

Tu alegi!


Pentru tinerii cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani

Acest curs este conceput pentru a-i învăța pe tinerii cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani (și în mod indirect și pe părinții lor) cum să gestioneze sentimentele de stress, anxietate, îngrijorare sau stare de spirit sau energie  scăzută și să-și dezvolte încrederea în sine pentru a explora și a trece mai ușor prin experiențele comune ale adolescenței. 

Indiferent dacă copilul tău se confruntă cu fobia socială, cu refuzul școlar, cu anxietăți în legătură felul în care arată corporal sau are îngrijorări cu privire la locul și rolul lui/ei pe această lume, acest curs îl va ajută să preia frâiele în mâini, cu cumpătare și echilibru și să facă față cu brio tuturor acestor stări ce îl neliniștește ( și în egală măsură și nouă, parinților,  ne provoacă scenarii negre!)

Ce va  învăța adolescentul/a tău

Prin intermediul acestui curs, de restructurare comportamentală, adolescentul/a tău va  învață cum să se raporteze diferit la gândurile și emoțiile dificile, la relațiile  și situațiile indezirabile pe care le întâlnește deja în viața lui/ei .  Va învăța despre propria minte și despre reactivitatea gândurilor pozitive prin deturnarea de la evenimentele stresante care duc la anxietate, stres sau stare de energie scăzută sau ....la o dispoziție proastă. Va învăța cum să-și antreneze mintea și cum să se raporteze diferit la emoțiile și gândurile dificile prin tehnici comportamentale, mindfulness,  compasiune și apreciere de sine

Acest curs poate fi potrivit pentru tinerii și părinții lor care:

* Se luptă să gestioneze sentimentele de stres, anxietate, îngrijorare sau dispoziție proastă și un nivel scăzut de energie.

* Doresc ajutor pentru a-și dezvoltă abilitățile și încrederea în sine pentru a trece mai ușor prin experiențele comune ale adolescenței. 

* Au în prezent între 12 și 18 ani.

* Se simt mai degrabă...triști ...neînțeleși,,și nu par să se bucure de lucrurile care le plăceau înainte.

* Sunt îngrijorați de o mulțime de lucruri diferite, cum ar fi mersul la școală, la liceu, colegi, etc iar această  îngrijorare este greu de controlat.

* Sunt blocați în felul în care se simt și ar dori să primească ajutor pentru a ieși din acest ciclu.

* Sunt pregătiți și dispuși să învețe noi abilități pentru a schimba modul în care se simt.

Acest curs îi va ajuta pe adolescenți să: 

* Înțeleagă cum funcționează mintea lor 

* Să se raporteze diferit la experiența lor

* Să-și privească obiectiv reactivitatea și să învețe să întrerupă acest tipar comportamental

* Să-și dezvolte abilitățile de a-și calma singuri anxietatea sau stările proaste

* Să-și dezvolte încrederea în conectarea cu sinele lor autentic

* Să se iubească, să se accepte și să se aprecieze

Pentru PĂRINȚI

Acest curs îi va ajut pe părinți ...

* Să se raporteze mai bine la experiența adolescentului lor, aducând conștientizarea propriei experiențe în timp ce lucrați (de ce nu..?!?) prin aceleași exerciții


* Să-și elibereze așteptările și să-și întâlnească adolescentul așa cum este el, reducând astfel tensiunea sau rezistența în relația lor


* Să găsească oportunități de a explora și de a îmbunătăți conexiunea, responsabilitatea și libertatea cu adolescentul lor (nu credeți că există așa ceva...?!? - hai să vedeți!)


PREȚ

ABONAMENT LUNAR

RON

400

Plata lunară-recurentă

400 ron x 10 luni


PLATA INTEGRALĂ

RON

3600

Plata integrală-se achita o singură dată

discount 10%


De ce să alegi acest curs 

În ultimii 20 ani, eu, adică Laura (Andrunachi), am fost implicată în proiectarea, livrarea, implementare și monitorizarea  cursurilor care sprijină profesioniștii să lucreze cu copiii, adolescenții și familii.


Lucrez cu copii & adolescenți și familiile lor din 2002 și adopt o abordare centrată pe copil, pe nevoi și pe rezultate în programele pe care le dezvolt, pentru a mă asigura că acestea răspund cât mai bine nevoilor și că sunt bazate pe cele mai bune dovezi, studii și cercetări disponibile. 


Mai mult abordarea mea este una dincolo de limitele psihologiei, este orientată către zona de resurse, centrate pe rezultate concrete, pe soluții imediate - prin abordări de life-coaching și mentoring.

Ce cuprinde cursul:

* curs de 40 de săptămâni - căci...ai nevoie de minim 21 de săptămâni pentru a schimba un obicei....și..de încă 12 săptămâni..pentru a schimba un comportament

* întâlniri săptămânale de grup - on-line, de câte 90 min - inclusiv în perioada vacanțelor ( căci personalitatea ..nu doarme..în vacanță..din contra..atunci lucrăm cel mai bine..!)

*exerciții zilnice (mini-teme pentru acasă) concepute pentru a ajuta la integrarea noilor abilități și pentru a  sprijini adolescenta/ul să facă față provocărilor și factorilor declanșatori de zi cu zi

*urmărirea progresului - chestionare pentru a ajuta la monitorizarea stării de bine și a progresului

* lecții pentru părinți pentru a sprijini părinții în relația cu adolescenta/ul lor și pentru a oferi îndrumare suplimentară 😁

acest tipar de învățare construiește o abordare stratificată care îl sprijină pe adolescentă/ul tău să învețe și să creeze noi conexiuni neuronale comportamentale

Vrei un PACHET PREMIUM pentru tine și copilul tău, adolescent?

Trimite-mi un e-mail la Hello@LauraAndrunachi.ro pentru a rezerva o discuție privată gratuită de 15 minute pentru a vă evalua nevoile și domeniile de interes pentru schimbare și dezvoltare și putem începe un

PROGRAM de COACHING 1-la-1 PERSONALIZAT 

pentru tine și familia ta


Susținut de știință


Acest curs a fost adaptat din abordările bazate pe dovezi ale anxietății și depresiei la adulți pentru a fi mai potrivit pentru tinerii cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani, inclusiv Mindfulness-Based Stress Reduction, Mindfulness-Based Cognitive Therapy și Mindfulness-Based Compassionate Living, Terapia cognitiv-comportamentală, Teoria dezvoltării adolescentului, Neuroștiința și Psihologia; ce au fost cercetate și evaluate pe scară largă în cadrul unor studii de eficiență și RCT.

Bibliografie, aici:

>